Rondreis Spanje: “Een toerist weet niet waar hij is geweest, een reiziger weet niet waar hij heen gaat.”

We kunnen wel stellen dat het maken van een rondreis door Spanje één van de meest bevrijdende dingen is die je kunt doen in het leven. Natuurlijk is bovenstaande quote misschien een beetje omslachtig, maar het gaat om een bepaalde manier van denken. Of beter gezegd: een bepaalde manier van reizen! Want dat bedoelde Paul Theroux met zijn quote over de toerist en de reiziger. De reiziger weet waar hij het over heeft, is iemand die zich graag laat verrassen, iemand die nieuwe ontdekkingen wil doen en vooral zoveel mogelijk wil ervaren. Niet plannen, maar nemen. Gewoon zoals het komt, herinneringen verzamelen als souvenirs. Iemand die elke dag op zoek gaat naar iets nieuws. Oftewel: “Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis.” En dat is precies wat je tijdens de rondreis Spanje zult gaan ervaren. De reis zelf. Alle facetten van het reizen, het gevoel van vrijheid, de mooie natuur, geluiden, een oneindige weg naar overal. Wil je een rondreis Spanje maken? Dan doe je dat natuurlijk met het meest praktische, handige en mooiste vervoersmiddel dat je je kunt voorstellen: De Escape Van.

Rondreis Spanje? De Escape Van staat voor jou klaar!

Een rondreis Spanje maken betekent een unieke beleving. Tijdens het maken van een roadtrip ervaar je namelijk het ultieme gevoel van vrijheid. Iedere dag kun je zelf bepalen waar je zin in hebt, wat je wilt zien of juist niet en vooral: de dag ligt compleet open! Geen stress of verplichtingen. Jij, de Escape Van en de prachtige natuur. Tijdens je rondreis Spanje zul je de positieve effecten van de natuur zeker merken. De stress glijdt van je af en je geniet van alles wat de wereld te bieden heeft. De Escape Van is helemaal ontwikkeld op het maken van een roadtrip. Zo kun je heerlijk koken op je eigen gasstel, heb je de mogelijkheid om je telefoon op te laden en is er een watervoorziening aanwezig. Ook bij felle zon of motregen is het heerlijk vertoeven in de Escape Van. Deze is namelijk voorzien van een luifel en uiteraard zijn we de stoelen niet vergeten! Heerlijk zitten in je eigen woonkamer in de buitenlucht!

Op een comfortabele manier touren en kamperen

Wij zijn dol op eenvoud, maar we willen natuurlijk ook wel op een comfortabele manier kunnen reizen. De Escape Van is onze creatie. Een creatie waar eenvoud, comfort en toch ook een beetje luxe samenkomt. Wil jij genieten van je eigen huisje op wielen tijdens de rondreis Spanje? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen dat onze Escape Van voor je klaarstaat. Enjoy your trip!