Ultieme vrijheid ervaar je tijdens het maken van een roadtrip

Het autoraampje open, wind door je haren, muziekje aan en een lekker koel drankje in je hand – wel alcoholvrij uiteraard -, het ultieme gevoel van vrijheid overheerst wanneer je tijdens een roadtrip met de Escape Van van plek naar plek toert.

Fijn gezelschap naast je of gewoon even alleen met jezelf? Een roadtrip kun je zowel alleen als samen met anderen maken en het fijne is dat je zelf kunt bepalen waar je zin in hebt. De hele dag ligt open en plannen is niet nodig. Voel je je energiek en heb je zin in een mooie wandeling door een natuurgebied? Trek je schoenen aan en go! Vandaag zin om te mediteren terwijl je uitkijkt over de stad? Slinger de Escape Van aan en ga op zoek naar het perfecte panorama! Gewoon een dagje rondtoeren met een muziekje aan? Ook geen enkel probleem. Echt alles is mogelijk tijdens het maken van een roadtrip met de Escape Van.

Het gemak van de Escape Van

De Escape Van is speciaal ontwikkeld om op een gemakkelijke manier mee te kunnen reizen. Deze compacte ‘ontsnappingsbus’ rijdt heel gemakkelijk, is superzuinig en je kunt hem in een mum van tijd ombouwen tot keuken, slaapplek of geweldige loungeplek. De Escape Van is voorzien van een luifel, heeft een gas-, koel- en watervoorziening en beschikt over een zeer comfortabel bed. Bed and wheels, maar dan op een door jou gekozen locatie! Wat dacht je ervan om aan het eind van de middag je Escape Van te parkeren, het luifeltje uit te draaien, je klapstoeltje neer te zetten en gewoon te genieten. Drankje uit de koeling, een lekker hapje en genieten van een kampvuurtje of luisteren naar heerlijke natuurgeluiden. Op en top genieten, dat is het maken van een roadtrip met de Escape Van.

De voordelen van een roadtrip

We hoeven het bijna niet uit te leggen, maar het grote voordeel van het maken van een roadtrip is natuurlijk de vrijheid. Geen gids met een gekleurd petje waar je achteraan moet hobbelen. Nee, jij trekt je eigen plan. Iedere dag ligt open en het enige wat je hoeft te doen is te genieten van het moment. Daarnaast kun je ervoor kiezen om heel veel verschillende plekken te bekijken en te stoppen waar je maar wilt. Een roadtrip zegt het al. Reizen op de weg. Kamperen in de natuur, hoe lang en waar je maar wilt. Het meest geweldige is dat je bij het maken van een roadtrip niet van tevoren een plan kunt vastleggen. Iedere dag ligt open. Een verkeerde afslag genomen? Geen probleem, juist dat soort dingen maken de roadtrip extra bijzonder! Wil je graag op voorhand weten wat handig is om mee te nemen? Dan is deze paklijst ideaal!

Roads were made for journeys, not destinations.

EscapeVan Hank