Een overnachting in de natuur

Eén zijn met de natuur. Het is voor veel mensen heel belangrijk om zich steeds minder bezig te houden met materiële zaken en te genieten van de kleine dingen in het leven. Een overnachting in de natuur past helemaal in dat plaatje. Natuurlijk is het heerlijk om wakker te worden in een luxe hotel, met een groot zwembad en een all-inclusive eetvoorziening, maar hebben we het echt nodig? Kunnen we net zo gelukkig worden van een overnachting in de natuur? Ons antwoord is hierin heel duidelijk: dat kan zeker!

Wakker worden door vogelgeluiden

Stel je eens voor dat je gewekt wordt door het getjilp van een vogeltje of het gekwaak van een kikker. Tijdens een reis met de Escape Van gebeurt dit vrijwel iedere dag. Ons concept is er namelijk helemaal op bedacht om te genieten van de mooiste plekjes die je kunt vinden, helemaal één te zijn met de natuur en even terug te gaan naar de basics. Niet helemaal overigens, want een overnachting in de natuur doe je wel met onze Escape Van. Primitief hoef je dus zeker niet te reizen, want de Escape Van heeft de beschikking over een koel-, kook- en elektriciteitsvoorziening. Je kunt dus heerlijk je eigen eten klaarmaken, zitten onder je eigen luifeltje en slapen op een zeer comfortabel bed. Of je nu een roadtrip wilt maken of lekker op een vaste plek wilt blijven, een overnachting in de natuur hoeft zeker niet armoedig te zijn. Maar wel graag zonder externe prikkels. De natuur wil je immers helemaal ervaren!

Kamperen met een duurzame insteek: overnachting in de natuur!

Onze natuur is iets om trots op te zijn en van te genieten. Natuurlijk moeten we er ook goed voor zorgen en duurzaamheid is iets wat tegenwoordig een hot item is. Kun je dit op vakantie ook doorvoeren? Jazeker! De Escape Van is namelijk een zeer duurzaam alternatief voor een luxe vakantie. Het maakt ons bewust van datgene wat we als mensen nodig hebben. Een stoel, dierengeluiden, een prachtig uitzicht en de mogelijkheid om eten en drinken te pakken en ‘s avonds heerlijk in bed te stappen. Wat wil je nog meer of is er eigenlijk wel meer nodig? Intens geluk zit van binnen en door de Escape Van te boeken voor een overnachting in de natuur, ervaar je hoe minimalisme je bewustzijn triggert en je ogen opent voor de mooie wereld waarin we leven.

Escape Van Hank