DANI

Dani en Kornuiten zijn vergelijkbaar met Karen alleen is deze EscapeVan uitgerust met de net wat luxere box van Camptools en je hebt de beschikking over een pop up dak. De box is van alle gemakken voorzien van een ruime koelkast, dubbele gaspit, snijplank , wasbak met kraan en 15 liter watertank. Doordat de auto lekker compact is kan je overal parkeren en is makkelijk te besturen. Daarnaast heb je de beschikking over een luifel waar onder in je luie stoel kunt genieten van je koude drankje. De EscapeVan is uitgerust met een ruim tweepersoonsbed met een zogenaamd pop up dak waardoor je meer ruimte hebt. Er is voldoende opbergruimte voor je bagage. Je krijgt een complete uitrusting mee met onder andere een tafel, twee comfortabele stoelen en uitrusting om een lekkere maaltijd te verzorgen. Dit is een ware zuinige kilometervreter dus je kan zonder veel moeite lekkere afstanden afleggen, met een volle tank haal je met gemak ruim 900 km. Tevens heb je de beschikking over een extra boordaccu. Voordat je vertrekt ontvang je van ons een inventarisatielijst.

CHARLIE

Deze Toyota BJ 45 uit 1982 is echt uniek en draagt de naam Charlie! Tot verkort reed Charlie rond in Portugal en was in het bezit van een pastoor. We hebben de auto helemaal grondig aangepakt en uitgerust met een kampeerbox van EscapeVans.  Deze box is van alle gemakken voorzien, koelkast, fornuis, snijplank wasbak met kraan en een  handdouche.  Charlie beschikt over een extra accu die het makkelijk twee dagen uithoudt, uiteraard kan je ook er ook de walstroom op aansluiten. Je krijgt een complete uitrusting mee met onder andere een tafel, twee comfortabele stoelen en uitrusting om een lekkere maaltijd te verzorgen. Verder beschikt de auto over een ruim tweepersoonsbed. Aan de voorkant of onder de luifel kan je van je drankje en de zonsondergang genieten. Echt een ware blikvanger op festivals en op de camping. Charlie is helemaal klaar voor een avontuur in Nederland, België of Luxemburg. Nu jullie nog! Mocht je een roadtrip willen maken door Europa en grote afstanden gaan afleggen dan is ons advies om te kiezen voor het jongere broertje van Charlie en dat is Hank. Deze EscapeVan is beter geschikt om langere afstanden mee af te leggen.

KAREN EN KORNUITEN

Karen en Kornuiten(Becca en Marcy) zijn vergelijkbaar met Hank. Het verschil is dat Hank klapdeuren heeft en deze camperauto’s zijn voorzien van een achterklep. Dit zijn ook unieke, compacte en zuinige camperauto’s met een dubbele schuifdeur. De wagens zijn uitgevoerd met een kampeerbox van EscapeVans. Deze box is van alle gemakken voorzien, koelkast, fornuis, snijplank, wasbak met kraan en een handdouche. Doordat de auto lekker compact is kan je overal parkeren en is hij makkelijk te besturen. Daarnaast heb je de beschikking over een luifel waaronder je in je luie stoel kunt genieten van een koud drankje. De camperauto is uitgerust met een ruim tweepersoonsbed waar je door het dakluik naar de sterrenhemel kan kijken. Er is voldoende opbergruimte voor je bagage. Je krijgt een complete uitrusting mee met onder andere een tafel, twee comfortabele stoelen en uitrusting om een lekkere maaltijd te verzorgen. Dit is een ware kilometervreter dus je kan zonder veel moeite lekkere afstanden afleggen. Tevens heb je de beschikking over een extra accu waar je het makkelijk twee dagen mee volhoudt. Geschikt dus voor een roadtrip of een lekkere vakantie, kortom alle ingrediënten voor veel plezier!

HANK

Dit is een unieke, compacte en zuinige camperauto met een dubbele schuifdeur. De wagen is uitgevoerd met een kampeerbox van EscapeVans. Deze box is van alle gemakken voorzien, koelkast, fornuis, snijplank, wasbak met kraan en een handdouche. Doordat de auto lekker compact is kan je overal parkeren en is hij makkelijk te besturen. Daarnaast heb je de beschikking over een luifel waaronder je in je luie stoel kunt genieten van een koud drankje. De camperauto is uitgerust met een ruim tweepersoonsbed waar je door het dakluik naar de sterrenhemel kan kijken. Er is voldoende opbergruimte voor je bagage. Je krijgt een complete uitrusting mee met onder andere een tafel, twee comfortabele stoelen en uitrusting om een lekkere maaltijd te verzorgen. Dit is een ware kilometervreter dus je kan zonder veel moeite lekkere afstanden afleggen. Tevens heb je de beschikking over een extra accu waar je het makkelijk twee dagen mee volhoudt. Geschikt dus voor een roadtrip of een lekkere vakantie, kortom alle ingrediënten voor veel plezier!

Vragen?

Neem contact met ons op!

2 + 2 = ?