Camperbusje huren voor een festival?

Festivals zijn razend populair. Hartstikke logisch, want de sfeer die op een festival hangt vind je nergens anders. Iedereen ziet er te gek uit, er hangt een goede sfeer, er galmt heerlijke muziek uit de speakers en aan eten geen gebrek. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken? Uhm, een festival is vaak rond een uur of 22:00 à 23:00 afgelopen en dan moet je nog naar huis rijden of een dure taxi bestellen. De oplossing? Een camperbusje huren zodat je op de locatie of een nabijgelegen camping kunt overnachten middenin de natuur natuurlijk! Bij Escape Vans hoef je trouwens niet zomaar een camperbusje te huren, wij bieden Charlie aan. Charlie is eigenzinnig, stoer, van alle gemakken voorzien en hij is een kei in het geven van de ultieme beleving op een festival. Charlie is namelijk onze Toyota BJ 45 uit 1982: de blikvanger op ieder feestje! 

Een camperbusje huren maakt een ‘gewoon’ feestje helemaal af!

Een festival is zoveel meer dan een feestje. Festivals staan namelijk heel erg bekend om het sociale gebeuren. Je ontmoet mensen met dezelfde interesses, leefwijze en achtergrond. Bezoekers willen maar 1 ding: van het leven genieten. Hoe heerlijk is het om na het festival te kunnen nagenieten met een drankje, hapje en een lekker muziekje bij je eigen slaaplocatie. Een camperbusje huren maakt de beleving helemaal compleet! Charlie biedt trouwens niet alleen de mogelijkheid om te overnachten, hij maakt de avond veel spectaculairder. Charlie heeft namelijk een kook-, water- en elektriciteitsvoorziening en houdt er enorm van om jullie op je wenken te bedienen. Glazen, bestek, pannen, borden, stoelen en een luifeltje, voor Charlie is niets te gek! We zeggen maar zo:

“Een camperbusje huren kan overal, maar Charlie vind je echt nergens anders!”

Waar kunnen we overnachten?

Er zijn in Nederland talloze festivals en Charlie is zeer flexibel, hij reist met enorm veel plezier mee naar jullie favoriete locaties. Waar kun je dan zoal aan denken? Nou, wil je bijvoorbeeld:

  • een overnachting op Pinkpop,
  • een Concert at Sea-overnachting,
  • overnachten op Decibel,
  • zoek je een Zwarte Cross overnachting,
  • of wil je overnachten op Lowlands,
  • overnachten op Defqon,
  • of liever bij Paaspop overnachten?

Charlie loopt echt voor ieder feestje warm!

Met Charlie op pad?

Ben je enthousiast geworden en wil je het festival helemaal compleet maken en een camperbusje huren zodat je op pad kunt met de ultieme reisgenoot? Boek dan Charlie bij Escape Vans! Wij zorgen dat hij glimmend op jullie staat te wachten!